Tutu led & Cats headband - White

Artikel 7 van 8
€ 19,95 (inclusief btw)

Voor de ledlovers! Hoe gaaf zijn deze led tutu & diadeem? Dé droom van ieder meisje... Een tutu-rokje met led lichtjes en een bijpassend cats hoofdbandje. 

De lights setjes zijn er  in 3 verschillende uitvoeringen. Roze, wit en Blauw. Het is 1 maat, geschikt voor meisjes van 4 tot ongeveer 8-9 jaar. Voor kleinere meisjes kan het ook maar dan moet hij wat worden ingenomen. De roze en witte rokjes hebben multi color lichtjes en de blauwe blauwe lichtjes. 

De lengte van het rokje is rond de 28-30 cm en de taille is gemaakt van heel los elastiek waardoor ie voor veel maten geschikt is. 

De LED lampjes die gebruikt zijn, zijn uitgebreid getest en veilig bevonden in het rokje en in het haar te dragen. Ze hebben hiervoor het CE keurmerk gekregen. 

Het lichtsnoer in het rokje heeft een plat en licht batterijdoosje, en voel je niet zitten. Er zitten 2 buttoncel batterijtjes in die vervangen kunnen worden. 

Het rokje kan gewassen worden op de hand alleen moet dan wel het lichtsnoer er even uit gehaald worden. Deze kun je er later zelf weer in doen. 

© 2013 - 2024 Hippe Beebjes | sitemap | rss