Shop hier de hele collectie

1. Wanneer wordt mijn retourzending verwerkt?

Retourzendingen worden momenteel binnen 1 a 2 weken verwerkt. Helaas kunnen wij voor het moment van verwerking niet zien of een retourzending bij ons binnen is gekomen.

2. Wil je een of meerdere items terugsturen?

Stuur het item (of de items) binnen veertien dagen na ontvangst terug, samen met het meegestuurde retourformulier. Wij verwerken de retourzendingen eenmaal in de twee weken en storten het voor de geretourneerde items betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. Helaas zien wij pas bij het verwerken van een retourzending of deze bij ons is binnengekomen.

Wij versturen onze pakketten doorgaans met DHL, maar het staat je vrij om de retourzending via bijv. PostNL te versturen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

4.    Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De levertijd staat vermeld in de winkelwagen en in uw orderbevestiging. Zodra wij uw bestelling aanbieden bij DHL ontvangt u hiervan een e-mail. DHL bezorgt alle post normaalgesproken de volgende dag; helaas komt het ook voor dat hier vertraging in zit. Deze vertraging kan in het ergste geval oplopen tot drie weken. Controleer bij vertragingen altijd het door u ingevulde adres in de verzendbevestiging en houd er rekening mee dat DHL niet bezorgt op zondag en maandag.
Voor bestellingen met gepersonaliseerde caps, badletters en backpacks (en bij pre-orders) geldt een afwijkende levertijd, Check hiervoor de datum achter het artikel in de bevestiging.

5.    Hoe vallen de maten?

Indien een artikel groter of kleiner valt, staat dit altijd vermeld in de artikelomschrijving op www.hippebeebjes.nl. Mocht er niets bij staan, dan valt het artikel gewoon op maat. De maten die tussen haakjes staan aangegeven zijn doorgaans de juiste maten. Bijvoorbeeld bij de moccs: 0-6 mnd (16/17). Deze vallen dus als maat 16/17. Dit geldt ook voor shirtjes: 3-6 mnd (62/68), enz. Bij items waar een leeftijd en een kledingmaat staan vermeld, is de kledingmaat leidend.

6. Kan er achteraf nog een artikel, kortingscode of andere wijziging worden gedaan/toegevoegd aan mijn order?

Helaas kan dat om administratieve redenen niet.

 • ideal
 • mr cash
 • Paypal
 • creditcard
 • DHL

Gastenboek

 • 13-07-2019 - Jurk gekocht voor mijn dochter en mij! Super snel in...  lees meer
 • 12-07-2019 - Sandaaltjes voor mijn
  Dochter besteld ohhhh wat zijn ze leuk!!
  Snelle...  lees meer
 • 12-07-2019 - Zojuist de kleertjes binnen gekregen voor ons zoontje. Gisteren besteld,...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 Hippe Beebjes | sitemap | rss