Levertijd

Op werkdagen voor 15:00 besteld = de volgende dag in huis. Dit geldt ook voor items die met een naam worden bedrukt. Alleen bestellingen met een pre-order (verzenddatum of levertijd in de artikelnaam) worden later opgestuurd.

Verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland betaal je vanaf €50,- geen verzendkosten. Voor België nemen wij de verzendkosten vanaf € 75,- voor onze rekening.

Onder de € 50,- betaal je € 4,95 aan verzendkosten voor Nederlandse bestellingen. Voor België zijn de verzendkosten (onder de € 75,-) € 5,95.

Wil je een of meerdere items terugsturen?

Stuur het item (of de items) binnen veertien dagen na ontvangst terug, samen met het meegestuurde retourformulier. Wij verwerken de retourzendingen eenmaal in de twee weken en storten het voor de geretourneerde items betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. Helaas zien wij pas bij het verwerken van een retourzending of deze bij ons is binnengekomen.

Wij versturen onze pakketten doorgaans met DHL, maar het staat je vrij om de retourzending via bijv. PostNL te versturen naar: Hippe Beebjes Heliumstraat 270 2718RS Zoetermeer. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Via deze link kun je voor pakketpost voor € 5,50 een retourlabel van DHL aanmaken: https://goparcel.nl/return/company/0cc76b25-8fdd-42e6-9739-4de6ad56063d

Kan ik ook ruilen voor een andere maat?

Het direct omruilen van een artikel per post is niet mogelijk. Om een andere maat te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en het andere item aan ons retourneren. Je kunt je online bestelling wel omruilen in onze winkel in Zoetermeer. Gewoon retourneren kan hier ook, maar wordt niet direct uitgevoerd. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

De uitgebreide voorwaarden vind je hieronder.

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen beroep te doen op het herroepingsrecht, waarna u 14 dagen heeft om de door Hippe Beebjes geleverde artikelen (met uitzondering  gepersonaliseerde items) te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Zorg bij schoenen dus dat de doos niet wordt beschadigd en beplakt met tape en/of verzendlabels.

Stuur hiernaast het retourformulier volledig ingevuld mee. U kunt het retourformulier vinden door de volgende link in de adresbalk van uw browser te kopieren: https://cdn.myonlinestore.eu/93f22361-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_retourform.pdf?t=1568206103.

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Hippe Beebjes het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 
 

Hippe Beebjes behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld. 

Verzenden en Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 4,95 maar boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. 
De verzendkosten voor Belgie zijn € 5,95. Vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten.

Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Hippe Beebjes hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, eventueel m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld. 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Hippe Beebjes een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door DHL. 

Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Hippe Beebjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

© 2013 - 2024 Hippe Beebjes | sitemap | rss