Doe jij al mee met ons spaarprogramma?

Trouwe klanten kunnen bijv. met elke bestede € 100,- een korting van € 5,- opbouwen. Maak een klant-account aan en begin met sparen! Sparen is mogelijk sinds 7 maart 2023 en automatisch dus ook met bestellingen vanaf 7 maart 2023.

Hoe werkt het?

Voor elke bestede euro in de webshop ontvang je een punt, mits je bent ingelogd met je klantaccount. Je opgespaarde punten kun je inwisselen voor een van de kortingscodes binnen het spaarprogramma. Er bestaan kortingscodes waarmee je gratis bepaalde items kunt bestellen, en uiteraard zijn er kortingscodes waarmee je daadwerkelijk korting op je bestelling krijgt. Zo kun je met 100 punten al een kortingscode van € 5,- aanvragen.

Let wel op: In de webshop kun je maar 1 kortingscode per bestelling invoeren. Loopt er dus een andere actie met een kortingscode, dan is het handiger om je spaarpunten op een later moment voor een kortingscode in te wisselen.

Voorwaarden en bijzonderheden

Je punten zijn gekoppeld aan je klantaccount (op basis van je e-mailadres). Zorg dat je altijd inlogt met je e-mailadres om punten te krijgen en in te wisselen.

Hippe Beebjes heeft het recht om te allen tijde wijzigingen in het spaarprogramma aan te brengen.

Er worden geen punten toegekend over verzendkosten.

Punten worden pas na de retourtermijn van twee weken bijgeschreven / bij retourneren worden de punten weer in mindering gebracht.

Het is niet mogelijk om punten te verkrijgen voor orders van voor 7 maart 2023 en orders die niet met je klantaccount zijn geplaatst.

Plaats je een bestelling met een cadeaubon of kortingscode, dan krijg je alleen punten voor het afgerekende bedrag. 

Je krijgt alleen punten voor hele euro's. Voorbeeld: € 39,95 = 39 punten.

Hoewel de kans extreem klein is, kan Hippe Beebjes zijn website in de verre toekomst ooit eens onderbrengen bij een andere partij dan de huidige. Op dat moment bestaat de kans dat de punten dan niet bewaard kunnen blijven. 

Het puntensysteem is bedoeld als "extraatje". Punten vertegenwoordigen geen echte geldwaarde in euro's en hier kan je als klant dan ook geen beroep op doen zonder een bestelling te plaatsen.

 

 

  • ideal
  • klarna
  • mr cash
  • Paypal
  • DHL

WebwinkelKeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang na het klikken op de activatielink 10% korting op de hele collectie.
Aanmelden
© 2013 - 2023 Hippe Beebjes | sitemap | rss